Grote beurt voor uw auto + gratis leenauto

Wat wordt er vervangen bij een grote beurt?

Wij controleren het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt. Bovendien vervangen wij de motorolie, het oliefilter, het luchtfilter, het interieurfilter en het brandstoffilter. Wij vullen het koel- en ruitensproeiervloeistof aan als dat nodig is. Bovendien besteden we extra aandacht aan de accu. Waarom? Omdat een kapotte accu voor de meeste pech onderweg zorgt. Dat willen wij u besparen.

Wanneer een grote onderhoudsbeurt?

Bij nieuwe auto's verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Bij oudere auto's doet u er verstandig aan om een grote beurt na twee jaar uit te laten voeren of na 30.000 gereden kilometers. Heeft u net een tweedehands auto gekocht en wilt u de staat van de auto weten zonder direct een grote beurt te doen? Laat u dan informeren voor een aankoopkeuring, dan weet u ook direct wanneer onderhoud nodig is aan uw auto. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden.

De kosten van een grote onderhoudsbeurt aan uw auto

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij ons gaan wij de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Gebruikte winterbanden

Wij bieden complete setjes gebruikte winterbanden aan compleet op velg voor bedragen tussen €100 tot €250 euro. U kunt gerust langskomen en uitkiezen welke u wenst. Wij hebben complete winterbanden voor de Peugeot 107, Toyota Aygo, Citroen C1, Volkswagen Golf, Volkswagen Polo, Audi A1 en nog veel meer.