Distributieriem Volvo vervangen

Bij ons krijgt u een full service prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bij een full service prijs is alles inbegrepen in de prijs zoals:

  • Waterpomp (als die aangedreven word door de distributieriem)
  • Als de waterpomp vervangen moet worden, dan verliest de motor een aantal liter koelvloeistof. Ook dat word bijgevuld en het koelsysteem word ook ontlucht. Dit allemaal is meegerekend in de prijs!
  • Bij het vervangen van een distributieriem word de distributieriem ruimte schoon gespoten, omdat er geen olie of viezigheid bij de distributieriem mag komen. Gevolg van olie of vuil kan er toe leiden dat de distributieriem verspringt. Dan gaat de motor van uw auto van de timing af. Gevolg is dat de motor van uw auto niet meer eenparig zal draaien.
  • Wij monteren een complete distributieriem-set. Dat houd in dat alle spanrollen en looprollen ook vervangen worden. Soms kan het zijn dat een rol inwendig stuk gaat. Dat kan voor teveel wrijving zorgen tussen de distributieriem en de looprol. Gevolg hiervan is dat uw distributieriem scheurt/breekt. Om dit te voorkomen vervangen wij de complete set!
  • Na het vervangen van uw distributieriem word uw onderhoudsboekje netjes ingevuld en afgestempeld. Daarnaast word er ook een distributiestikker onder de motor kap geplaatst.
  • Wij bewaren altijd uw oude onderdelen zodat u die nader kunt inzien, met de benodigde uitleg erbij!

Kosten vervangen distributieriem Volvo

Wij hanteren scherpe uurtarieven omdat wij ruime ervaring hebben met het vervangen van een Volvo distributieriem. Hierdoor bent u bij ons goedkoper uit dan bij de Volvo dealer. Wij vervangen alle Volvo distributieriemen. U krijgt altijd een gratis leenauto bij vervanging van de distributieriem van uw Volvo. Wij worden niet voor niets de distributiespecialist van de Ronde Venen genoemd. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van alle Volvo distributieriemen.

Distributieriem Volvo

Bent u in het bezit van een Volvo en weet u niet zeker of de distributieriem van uw Volvo aan vervanging toe is? Neem dan contact met ons op. U kunt het kenteken van uw Volvo whatsappen of doorbellen naar: 06-24 626 380.