Distributieriem vervangen Volkswagen

Wij vervangen de distributieriem van uw Volkswagen motor vakkundig. Wij hanteren een scherp uurtarief. Met de ruime ervaring kunnen wij dit zeer concurrerend uitvoeren. U bent hierdoor bij ons goedkoper uit dan bij de dealer. Daarnaast monteren wij een complete distributieriemset. Dat houd in dat alle looprollen en spanrollen ook vervangen worden. Soms kan het zijn dat een van die rollen inwendig stuk gaat, gevolg daarvan is dat er teveel wrijving ontstaat tussen de distributieriem en de looprol. Daardoor is de kans groot dat uw distributieriem breekt of scheurt. Om dat te voorkomen monteren wij een complete distributieriem- set. En als uw waterpomp word aangedreven door uw distributieriem dan vervangen wij die ook. Als uw waterpomp ook vervangen word dan moet het koelsysteem compleet ontlucht worden. En er moet weer een paar liter nieuwe koelvloeistof in. Dit allemaal voeren wij ook uit en is inbegrepen in de all-in prijs. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Wij bewaren uw oude onderdelen, zodat u die nader kunt inzien. Met de benodigde uitleg erbij! Vandaag brengen = Morgen klaar! En als het moet, kunnen wij uw Volkswagen distributieriem zelfs binnen 1 dag monteren. U brengt uw Volkswagen dan voor 10uur, u krijgt een gratis leenauto mee en om 17 uur kunt u uw Volkswagen weer ophalen.

Kosten distributieriem vervangen

Een Volkswagen distributieriem heeft vaak 2 riemen. Waaronder een dubbele riem tussen de nokkenassen. Bij 2 riemen komt ook een 2e spanrol bij kijken, ook die vervangen wij! Stel als een distributieriem breekt dan kan dat voor inwendige motorschade zorgen. Gevolg hiervan is dat er een motorrevisie uitgevoerd moet worden. En in het ergste geval moet er een complete nieuwe motor gemonteerd worden. Dat is een aantal keer duurder dan het vervangen van een distributieriem. Dus vervang uw distributieriem op tijd! Om behoorlijke kosten te vermijden. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van alle Volkswagen distributieriemen.

Kosten distributieriem Volkswagen

Bent u in het bezit van een Volkswagen en weet u niet zeker of de distributieriem van uw Volkswagen aan vervanging toe is? Neem dan contact met ons op. U kunt het kenteken van uw Volkswagen whatsappen of doorbellen naar: 06-24 626 380.

Kosten distributieriem Volkswagen vervangen

Het breken van de korte distributiesnaar is een bekend euvel bij de motoren van Volkswagen. Hoewel de distributieriem van de Volkswagen om de zoveel jaar vervangen dient te worden, bieden wij u de mogelijkheid om op deze kosten aanzienlijk te besparen. Dit doordat wij werken met zeer ervaren monteurs en scherpe uurtarieven. U krijgt altijd een gratis leenauto en de reparatie voeren wij binnen 1 dag uit. Dus vandaag brengen = morgen klaar! Belt u ons voor een prijsopgave op 06-24 626 380.