Distributieriem Skoda vervangen

Een Skoda heeft veelal een dubbele riem. Een korte en een lange (Zie afbeelding). Als uw skoda een dubbele distributieriem heeft, dan betekent dat ook dat er twee spanrollen zijn. Wij vervangen alle looprollen en spanrollen die er zijn! En word uw waterpomp aangedreven door uw distributieriem? Dan vervangen wij die ook! Dat allemaal in een all-inclusieve prijs. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Vervangen distributieriem Skoda

De korte distributieriem die breekt vaak. De Skoda motor start dan wel, maar slaat niet aan. U kunt dit voorkomen door uw Skoda distributieriem op tijd te vervangen. Deze reparatie doen wij voor alle Skoda modellen.

Distributieriem vervangen Skoda

Wij vervangen de distributieriem van uw Skoda motor vakkundig. Wij hanteren een scherp uurtarief. Met de ruime ervaring kunnen wij dit zeer concurrerend uitvoeren. U bent hierdoor bij ons goedkoper uit dan bij de dealer. Vandaag brengen = Morgen klaar! En u krijgt altijd een gratis leenauto van ons.

Kosten distributieriem Skoda

Het breken van de korte distributiesnaar is een bekend euvel bij de motoren van Skoda (zie afbeelding). Als een van uw distributieriemen breekt/ scheurt dan kan dat voor inwendige motorschade zorgen. Gevolg daarvan is dat uw complete motor gereviseerd moet worden of vervangen moet worden! Voorkom gedoe met uw motor en vervang uw distributieriem op tijd!

Gebroken distributieriem Skoda

Hoewel de distributieriem van de Skoda om de zoveel jaar vervangen dient te worden, bieden wij u de mogelijkheid om op deze kosten aanzienlijk te besparen. Dit doordat wij werken met zeer ervaren monteurs en scherpe uurtarieven. Dat houd in dat onze zeer ervaren monteurs wat sneller klaar zijn met het vervangen van uw distributieriem, en dat in samenstelling met ons scherp uur tarief werkt in uw voordeel als klant. Zo rekent u minder af dan bijvoorbeeld bij de dealer. U krijgt altijd een gratis leenauto en de reparatie voeren wij binnen 1 dag uit.

Dus vandaag brengen = morgen klaar! Wilt u de Skoda distributieriem nóg sneller laten vervangen? Dan kunt u uw Skoda voor 10uur brengen en is uw Skoda om 17uur klaar. Belt u ons voor een prijsopgave op 06-24 626 380.

Nummer 1 geeft de korte distributieriem aan
Nummer 2 geeft de lange distributieriem aan
Nummer 3 geeft de spanrol aan
Nummer 4 geeft nog een spanrol aan