Distributieriem Ford vervangen

Bij ons betaald u een full-service prijs zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze prijzen zijn zeer scherp, wij proberen de het vervangen van een distributieriem zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarnaast ligt ons uurtarief op €40,00 ex BTW. Of wij nu een distributieriem vervangen van een Ford Fiesta, een distributieriem van een Ford Focus of een distributieriem van een Ford Ka. Het zijn bekende motoren voor ons.

Kosten distributieriem vervangen Ford

Bij de uitvoering van het vervangen van de distributieriem, kan het zijn dat onze autotechnicus iets tegenkomt dat aan vervanging toe is. Voor zulke extra reparaties nemen wij altijd vooraf contact op met ut en bespreken wij de mogelijkheden. Zodat u in de toekomst niet met pech komt te staan. Als wij de distributieriem vervangen van uw Ford, dan krijgt u altijd een gratis leenauto. Zodat u niet zonder vervoer komt te zitten, en gewoon mobiel blijft.

Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van alle Ford distributieriemen.

Ford Ecoboost distributieriem

De Ecoboost motoren van Ford zijn in 2012 op de markt gekomen. Ford maakt gebruik van Turbocharging en directe brandstof inspuiting in de EcoBoost motor. Hierdoor kan een 1.0 Ecoboost motor tot maar liefst 140PK leveren. Voor een 3 cilinder 1.0 is dat veel vermogen.

Wij vervangen alle Ford EcoBoost distributieriemen, waaronder:
1.0 EcoBoost
1.5 EcoBoost
1.6 EcoBoost
2.0 EcoBoost
2.3 EcoBoost

Ford Distributieriem in olie

De distributieriemen van de Ecoboost motoren lopen in olie. Het is specialisten werk om deze te vervangen. Wij kunnen deze opdrachten uitvoeren voor u vanaf 650 euro all-in.

Natte distributieriem / wet belt

De Ecoboost motor lijkt op het eerste gezicht te beschikken over een distributieketting, echter beschikt de Ecoboost motor toch over een distributieriem. Maar dit betreft geen normale distributieriem. De distributieriem van een EcoBoost motor word ook wel is WET BELT genoemd. Die naam is te danken aan de natte distributieriem. De distributieriem zit inwendig in de motor en komt in contact met olie, waardoor die nat word.

Kosten distributieriem Ford Ecoboost

Doordat de distributieriem inwendig in de motor zit, liggen de kosten voor het vervangen ervan hoger dan het vervangen van een normale distributieriem. Autobedrijf de Waver is gespecialiseerd in het vervangen van uw distributieriem van de Ford Ecoboost motoren. Wij vervangen een distributieriemset met waterpomp al vanaf €550 euro all-in. Breng daarom uw auto naar onze werkplaats en maak gebruik van de GRATIS leenauto.

Autobedrijf de Waver biedt meer