Distributiesnaar Fiat vervangen

Vaak geven geluiden of een brandend servicelampje aan dat er onderhoud nodig is. Het is dan altijd het beste dat u even bij ons komt zodat wij kunnen vaststellen wat de oorzaak precies is. Is de distributieriem van uw Fiat aan vervanging toe? Weet u het niet zeker? Neem dan gerust contact op met onze werkplaats. Binnen no time kunnen onze gespecialiseerde monteurs vaststellen of uw distributieriem vervangen moet worden.

Fiat distributieriem vervangen

Bij te lang doorrijden kan er grote schade aan uw motor ontstaan zoals kromme inlaatkleppen en uitlaatkleppen, schade aan de zuigers en distributieriem. In het ergste geval zou uw gehele motor vervangen moeten worden. Dat is behoorlijk prijzig in vergelijking met het vervangen van een distributieriem. Voorkom schade aan uw motor en vervang uw distributieriem op tijd! Wij vervangen een complete distributieriem set. Dat houd in dat alle looprollen en spanrollen ook vervangen worden. En als de waterpomp word aangedreven door de distributieriem dan word die ook vervangen!

Kosten distributieriem vervangen

Bent u in het bezit van een andere Fiat en wilt u weten wat het kost om de distributieriem te vervangen? Neem dan gerust contact op met ons 06-24 626 380. Vandaag brengen = Morgen klaar! Gratis Leenauto!