Roy Balfoort

Nieuws

Volop airco’s afvullen
3-8-2022

Zo’n warme zomer als die van 2022 gaan wij ons nog heel lang herinneren. De airco-apparaat is volop in gebruik om airco’s af te vullen voor de binnen- en buitenlandse vakanties van onze klanten. Natuurlijk ook de voorraad auto’s want die moeten ook nog de hele zomer volop koelen.

Hoger beroep tegen ex-medewerker
Roy B. 1-7-2021

Hoewel de uitspraak van de rechter tegen ex-medewerker Roy B. een klap in ons gezicht is geweest, is er onderzocht of een hoger beroep zich positief zou uit kunnen pakken. Echter is dit afgeraden door zowel politie als de advocaat.
De beredenering hiervoor was dat er nu bekend is bij de politie wat er rondom zijn inkomsten speelt. Hij zal dus bij de eerstvolgende keer hard aangepakt kunnen worden door justitie omdat een rechter herhaling van crimineel gedrag zwaar zou straffen. Ons advies is dat ook voor iedereen: meld alles bij de politie zodat een strafdossier gevormd kan worden.

Diefstal €10.000 euro contant
Waverveen 12-8-2020

Het vonnis is uitgesproken tegen Roy B.
Helaas hebben wij vandaag het vonnis gekregen waarbij een ex medewerker Roy B. geen straf krijgt of vervolgd kan worden voor het verduisteren van €10.000 euro contant. Een klap in ons gezicht omdat wij het zo goed als bewezen dachten te hebben dat het geld willens en wetens niet in de autokluis werd bewaard maar los op het bijrijders stoel werd gelegd door de ex medewerker Roy B. Direct hierna werd er ingebroken en werd het geld werd gestolen. Roy B. Was volgens zijn eigen zeggen zo ver van de auto gelopen om te plassen dat hij niets had gehoord of gezien. Waar het plaats had gevonden wist Roy B. ook niet en de politie was niet wezen kijken. Na onderzoek bleek Roy B. exact hetzelfde gedaan te hebben bij zijn vorige werkgever waarbij het ging om “een veel hoger bedrag” aldus zijn vorige werkgever. Dus startte Autobedrijf de Waver een rechtszaak maar helaas zonder resultaat. De rechter vond het niet bewezen dat Roy B. zelf of met handlangers de raam had ingeslagen en het geld had gestolen. Na de dure les wordt alles per bank betaald zodat medewerkers niet in verleiding gebracht kunnen worden.

Het meest drukke jaar met veel personeel
23-8-2019

Ieder personeelslid klaarstomen voor zijn functie en zorgen dat hij én zij zich in de 10man sterke team kan begeven. Wij bereikten dit jaar een nieuw verkooprecord. Minder dan 1% kwam terug voor garantiegevallen. Dit was een prachtig cijfer wat te danken was aan onze werkplaats. Veel nieuwe klanten wisten ons te vinden voor zowel een nieuwe auto, apk, onderhoud en reparatie. Er kwamen veel klanten terug met een nieuwe klant die een nieuwe auto kocht. Dit was te danken aan onze actie “Breng een klant en ontvang €100euro contant”. “De filosofie hierachter is dat wij het reclamebudget liever niet aan grote multinationals geven maar direct terug aan onze eigen klanten.” aldus de eigenaar.

Alle remmen los!
29-8-2018

Wij hebben heel lang op zowel de werkplaats als op de inkoop/verkoop de rem gehouden. Veel autos die ons werden aangeboden, sloegen wij af. Voor de werkplaats maakten wij geen reclame en stimuleerden wij niet om meer klanten aan te trekken. Maar.. hier gaan wij verandering in brengen. Komende tijd gaan wij kijken hoe groot wij kunnen worden als wij alles aannemen. Kwaliteit gaat vaak ten koste van kwantiteit dus hier zal extra op gelet worden. De kwaliteit van autos mag namelijk niet achteruit gaan ten koste van uitbreiding.

Werkplaats in de bouw
2-8-2017

Autobedrijf de Waver bouwt aan haar eigen werkplaats. Er komen 3 hefbruggen en een APK station. Hiermee willen wij het gebied van Waverveen, Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen een werkplaats bieden waar klanten hun auto’s kunnen brengen. Speciale reparaties, zoals het vervangen van distributiekettingen van Volkswagen, Skoda, Seat en Audi gaan wij ook aanbieden. Een compleet pakket waar iedereen van zal genieten.

Groei van Autobedrijf de Waver
1-8-2016

Volop luisteren naar onze klanten, verbeteren en implementeren zorgt voor succes bij Autobedrijf de Waver. Klanten komen terug voor de werkplaats en voor een leuke occasions. Met name de lage kilometerstanden en uiterst goed geselecteerde auto’s zorgen dat kwaliteit van onze voorraad autos hoog blijft. En daar geniet u als klant van.

  • Laag uurtarief
  • Vandaag bellen = morgen gerepareerd
  • Klaar terwijl u wacht
  • Gratis leenauto

Bel of WhatsApp direct met 1 van de monteurs

Logo WhatsApp
06 1995 2005

Autobedrijf de Waver biedt meer