Distributieketting vervangen Skoda

Bekijk onze prijzen voor het vervangen van de distibutieketting van uw Skoda. Bij ons bent u altijd voordeliger dan bij de skoda dealer. U krijgt 2 jaar garantie op de werkzaamheden en een gratis leenauto.

Distributieketting vervangen volkswagen

Fabia distributieketting vervangen

De distributieketting is een bekende euvel bij de motoren van onder meer de Skoda Fabia. Hoewel de distributieketting van de Skoda Fabia een levenslang hoort mee te gaan, is dit niet het geval. Vaak gebeurt dit wanneer de auto meer dan 5 jaar oud is en beroep op fabrieksgarantie niet meer mogelijk is. De dealer zal dan deze kostbare reparatie in rekening brengen. Onze garage biedt u de mogelijkheid deze kosten aanzienlijk te besparen, doordat wij werken met zeer ervaren monteurs en scherpe uurtarieven. De onderdelen zullen van verbeterde kwaliteit zijn en u krijgt 2 jaar garantie op de werkzaamheden.

TSI Ketting vervangen

Met name de vroege exemplaren van de 1.2 TSI motor kunnen last hebben van een oprekkende distributieketting. Als er geen garantie meer geldt, is vervanging van ketting en spanner een kostbare reparatie. U krijgt bij de reparatie een originele Volkswagen distributieketting. Bij ons heeft u geen hoge kosten of prijsverrassingen achteraf. Wij werken met een full service prijs.

Distributieketting Skoda Octavia

Ook een distributieketting van een Skoda Octavia vervangen wij vanaf €625 euro. Bij de 1.2 TSI motor van de Skoda Octavia is er veel speling te vinden als wij kijken naar zijn distributieketting. Hieronder hebben wij een video van hoeveel rek er in de distributieketting kan komen. Een uitgerekte distributieketting veroorzaakt in zijn eerste stadium veel lawaai bij een ochtendstart. In een later stadium zal er een motormanagement lamp aangaan (oranje lamp). Hierna zal de motor slecht beginnen te lopen en zal breken het gevolg zijn. Wees er dus vroegtijdig bij. Zie hieronder een Skoda Octavia 1.2 TSI waarbij wij recentelijk een kettingset vervangen hebben.

  • Laag uurtarief
  • Vandaag bellen = morgen gerepareerd
  • Klaar terwijl u wacht
  • Gratis leenauto

Bel of WhatsApp direct met 1 van de 5 monteurs

Afbeelding monteur Logo WhatsApp
06 - 1995 2005

Autobedrijf de Waver biedt meer