Distributieketting Seat Ibiza Leon Altea vervangen

Wij vervangen een distributieketting van alle modellen van Seat. Een distributieketting voor de Seat Ibiza, Leon en de Altea kan erg duur zijn. Wij monteren originele onderdelen van de dealer. Bij sommige motortypes is er een gemodificeerde set beschikbaar. Door de distributieketting van uw Seat te laten vervangen door ons, kunt u veel geld besparen. Een gratis leenauto is inbegrepen.

Distributieketting 1.4 TSI vervangen

Onze monteurs werken met originele onderdelen van A-kwaliteit. U behoudt dus uw volledige recht op garantie. Bij het vervangen van de distributieketting moeten vaak ook andere onderdelen vervangen worden. Deze zullen door onze monteurs gedaan worden en zijn bij de prijs inbegrepen.

Distributieketting 1.2 TSI vervangen

De 1.2 TSI is, op de 1.0 TSI na, de lichtste motor van de VAG groep met de TSI technologie. De meest gehoorde klachten betreffen het oprekken van de distributieketting en overmatig olieverbruik. Het is raadzaam om de distributieketting zo snel mogelijk te vervangen, wanneer er zulke problemen voordoen. Hiermee voorkomt u dat de motor beschadigt raakt en de kosten nog hoger oplopen. Mocht het zo zijn dat er andere onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden tijdens de reparatie, dan nemen we altijd eerst contact met u op.

  • Laag uurtarief
  • Vandaag bellen = morgen gerepareerd
  • Klaar terwijl u wacht
  • Gratis leenauto

Bel of WhatsApp direct met 1 van de 5 monteurs

Afbeelding monteur Logo WhatsApp
06 - 1995 2005

Autobedrijf de Waver biedt meer